tiistai 11. syyskuuta 2012

Viimeistä viikkoa

Kuten otsikko kertoo, viimeistä viikko viedään nykyisen työnantajan leivissä, jonka jälkeen viikko vapaata ja uudet haasteet kutsuvat jälleen... Kolmas työpaikka vuoden sisään, vaihtelu virkistää ja nopeet liikkeet on näyttäviä, eikös sitä niin sanota :)

Vekotin rintamalla kuhisis kanssa, pitäs mennä AVK:lle katsomaan yhtä varaosa-autoa jospa vaikka saisi käyttis Skodaan uusia osia roppakaupalla ja loput mitä ei tarvitse pistää kiertoon. Eihän se nyt paljon ole jos saisi vaihdettua etupuskurin, kuskipuole etulokasuoja, nokkamaski, etuvalot, takaluukun, kaikissa kun pientä sanomista, etuvaloista kiinnikkeet rikki ja korkeussäätö ei toimi, puskuri irvistää ja maalit lohkeillu, nokkamaski poikki, lokasuoja muistuttaa perunapussia ja takaluukku, yllätys yllätys, ruosteessa :D

AVK reissun jälkeen sit onkin vuorossa odotettu ilta murun <3 kanssa, jotain yllätystä sillä mielessä on mutta ei millään suostunu kertoon mitä on keksinyt, no, laatuaikaa kumminkin tiedossa ja se on sitä parasta mahdollista joka tapauksessa tähän väliin, onhan tässä näitä kaikkia muuttojuttuja ja muita hiuka hermoja hieman rassaavia meneillään...

Eli sitä rataa mentäs etiäpäin...

                                      New Yorkin menu

Olihan se muru osannu yllätyksen tehä, ekaks parkkipaikalle linja-autoaseman taakse missä eka kerran tavattiin, kiitos minun suunnitteleman AVK reissun, kahvila missä käytiin eka kerran kahvilla jäi välistä, joten suunnattiin New Yorkkiin syömään aivan mahtavat hampurilaisateriat, oli sen verta maistuvaa että pakko päästä toistekin.

No New Yorkista suunta Siperiaan kahville missä tuijoteltiin toisiamme silmiin kuin ensimmäiselläkin kerralla, olihan se hienoa huomata että yhtä helppoa se on vieläkin, no joo, ja ihanaakin ;)

Siitä sitten leffaan katsomaan Miss Farkku-Suomi ja pitelemään käpälästä kiinni leffan ajan, leffa oli hyvä niinkuin seurakin... Pisteet mahtavasta illasta murulle, tästä hyvä jatkaa yötöitä :)

1 kommentti: