perjantai 28. syyskuuta 2012

Hilpettä Tytin somistukseen

Tulipa siinä Paruzzin tilaus Oberschlachterin kautta, kaveri tilaili omaan kuppeliinsa osia ni samalla sai muutaman kaunistus osan Tytille tilattua.

Ja olipa kaveri valmistautunut tilamaalla ylimääräiset VW wenttiilihatutkin kun arveli että kun nään sillä ne paikallaan ni haluun samanmoiset.

VW wenttiilihatut

Kattotelineprojektia varten jo ainakin sitten valmiina varoituskyltti, voipi olla että toinen vielä tilattava että saa molemmin puolin moiset sitten jos sen talven aikana saapi tehtyä.

Roofräck warning.

Hieman oviin sisäpuolelle somistusta, lukkonupit on autosta puuttunutkin jo vimoset kolme vuotta, nyt on sitten Wolfsburg logoilla varustetut, kuten myös ikkunaveivit, repsikanoven veivi kun on ollut vähän rikki ja kromiteipillä tuunattu vastaamaan kuskinpuoleista.

Lukkonupit, Wolfsburg Edition

Ikkunaveivit, Wolfsburg Edition

Ja saipa sitä makkariinkin tehtyä meikkinurkkausta murulle hieman eteenpäin, peilin vielä kun metsästää peräseinälle ja pientä maalausta suorittaa yhteen seinään, listat kiinni ja avot, mutta on se härön näköinen tuo musta/pinkki yhdistelmä kun tuuppaa valot päälle, kuvaa ei oikeen saa otettua kun on sen verran vastavaloo noin pienee nurkkaa noinkin pienissä valoissa.

Murun meikkinurkkaus

Pollen tutkimukset edistyy luultavasti ensi viikolla kun yhden tyypin pitäsi tulla kytkeen koneensa kiinni ja chekkailla aivolaatikkoo ja sen ohjelmistoa, hyvin jos käy niin saadaan vielä muutama lisä hevonen ajettua laatikkoon sisään... Pieneen tilaan se sitkee metwursti mahtuu :D
Tämmösiä tällä kertaa, katotaan mitä ens kerralla, toivottavasti jotain mukavata :)

2 kommenttia: