torstai 13. syyskuuta 2012

Kevyesti keskellä viikkoo :)

Siinähän se vierähti pikku-lauantai, Tytti sai uuden ovi aihion itselleen, kiitos pikkuveljelle kuka raijas sen työreissultaan Seinäjoelta. Pientä kukkaa uudessa aihiossa mutta ei paha ollenkaan, kylkilistojen reiät joku kerennyt hitsaan umpeen uosien saatossa, mutta hyvin on tehty niin porataan uudet viereen, vähän kun kaunistelee sitä ja lyö uudet saranatapit paikalleen ni pääsee sovitteleen reikään sitä.
Siitähän sitten talven projekti pääsee etenemään, kylkee ovilinjan kanssa samaan tasoon mallaileen, uusia loksuja testaan paikalleen ja maalaileen, värityskin tuli jo päätettyä kerta laitteelle, täyttäähän perheenjäsen jo hienot ja pyöreät 40 vuotta ensivuonna, joten eikös sitä voi vähän tuunata ehommaksi kuin originelli, museoida kun en itse sitä meinaa, väri olkoon kumminkin vielä vain harvojen ja valittujen tiedossa ;)

Bongailuakin tullut harrastettua tuossa kaupungilla pyöriessä, ohessa muutama kuva ilmestyksistä :)

Doppeli pallokeula, asiallisen oloinen, madallus ja ei ku kylille.


Komia Tölkki, korkeus just hyvä, vanteet aika asialliset.

Doppeli oli sopivasti ajan patinoima, pikku viilauksia kulkineeseen ja sil olis komia kruisalla kylillä.
Tölkki oli sen verran komia ilmestys et joutu käydä vilkasee nettiautosta et mitäs siel olis tarjolla, no, kyseinen yksilökin siellä oli myynnissä, vielä jatketaan kumminkin Vanessan (Skoda) kanssa talviautoilua.

Iltahan pyörähti veljen kämpillä kahvitellen (murun kun heitin TaeKwonDo treeneihin) sitä itseään jauhaen, pidempäänkin olis tietty voinu istua mutta työt kutsui toiseksi viimeistä kertaa Treellä. Ja tulihan sitä muuttopakkailuakin suoritettua ja siihen liittyviä asioita hoidettua, ei turha päivä ollenkaan. No mutta, mennääs tällä taas eteenpäin, jatketaan on uutta juttua tai kerrataan piruuttaan vanhaa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti