maanantai 15. huhtikuuta 2013

Varmoja kevään merkkejä

Hurjasti tuo aika kiitää eteenpäin, viikot vilisee ja tuntuu ettei mitää saa aikaan mutta jotain kumminkin...

Työmaa vaihtui Storalta Otavalle Keuruulle, työmatkakin lyheni reilut puolet, kiitokset kaikille Storan porukoille, meiniki siellä ja porukka oli mahtavaa.

Tyttikin alkaa heräilee tallista pikku hiljaa kevääseen, tuli sunnuntaina pöristettyä jo korttelin ympäri, perää sai muutaman sentin alaspäin, samoten keulaa, ens talvena sit lisää kohti tonttia, uudet ripsien pidikkeet istu pikku mallailujen jälkeen hyvitte kohdilleen ja väri osui aikas lähelle kohilleen, pientä blingblingiä tuli lisää kun löyti kiveniskupellit takalokasuojiin, mut sen huomas ny et se rupes kaipaan etulokasuojiin sit moisia kans, ikkunaveivit ja lukkonupit Wolfsburg edition logoilla tuli ruuvattua paikalleen, uuuuhh...

Siinä ne ny suojelis kiveniskuilta

Nam

Akselin vaihtoo

Vanha akseli pääsee sit työn alle, kavennukseen ja säätöpalikkaa kehiin kun kerkee...

Ei ainakaa paha sävyero etulokasuojissa muuhun verrattuna, kivipellit sopis etuloksuu ni olis yhtenäinen ilme eestä taakse.


Oli pieni väli rojektikin, kiillottaa 4mm rosterista tehty postilaatikko, poijaat teki häälahjan kavereille, ei muute ota uutenavuotena helposti itteensä.

:D

Pommi kestävä paketti :D

Puumettäs tullu käytyä kans vähä ajelemas, lunta vaa oli vielä sillo ihan pirusti, kärry kyllä toimi hienosti ja kasalle sai puitakin kun reitin sai ajettua pusikkoon, tulihan se kärry testattua kunnollakin, kylellään kävi ja mönkijä pysy pystyssä, moottorisaha teline ja sahakin pysy kyydissä jopa, siitä sit innostu ja värkkäsin vielä polttoaine ja öljykannu telineen sermiin, vesurille vielä tarvis tehä paikka ni avot.

Nätisti pinolla, väärä paikka vaan...

Huuuups, no, pyörivä vetopää toimi :)

Kertyy hitaasti mutta varmasti, useemman kuorman kestäny kärry jo :)

Kannutellinki, ny ei lopu mettäs keske sahaus.

Monen vuoden jälkeen sai vihdoin viimein aikaan tehdä putoamisesteet rappujen kaiteisiin, ei kai se jos melki viis vuotta meni ;) kyl niistä niin komeet tulikin et hyvin oli suunniteltu :D

Pysyy muksut ja koirat oikeella puolella :)


Semmosta räpellystä, kesä koittaa sieltä vielä toverit, vaikka kylmää ja lunta on, otetaan kesävehkeet ajoon ni aurinkokin rupee meitä hellimään, turvallista kevään jatkoa, elkää teloko itteenne ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti