tiistai 13. marraskuuta 2012

Viikot vierii.

Kylläpä siitä on aikaa vierähtänyt viime kerrasta. Kaikkee kerenny touhuaan välissä kyllä, talli on joo talvikuosissa, pidettiin siinä murun tuparitkin Kolhorado goes Hollywood teemalla, mukavaa oli vaikka porukkaa oli ripaus alkuperäisestä suunnitelmasta. Batkekekin kerkes paikalla käymään, kuva todistaa sen :)

Keke Batmäninä :D

Mönkijän kimpussakin tullut tusattua mutta ei ni ei, kipunaa ei ttunnu meidän välille vaan enää syttyvän, ilkeetä kun rakkaus noin hiipuu :D Pistetää ny yks kuva siitä kumminkin.

Oi Polle oi Polle...

Löytyihän sieltä tietty hieman fiksattavaakin, oli hieronu variaattorin huohotinputken puhki, ja reilusti tankkilinjan alapuolelta, sieltä olisi kovasti vettä menny sisää jos olisi tuohon asti uittanu oikeen kunnolla.

Hiukka itteensä ottanut putki, purukumilla me paikkaamme sen ;)

Käytiinpä siinä pyörähtää poikain kanssa offikisoissa Vihannis, Offia tarkoituksella 2012  (KLIKKAA MUA) hyväntekeväisyyskisassa, hyvinhän siellä menikin, Original Team Kitka-Met2 luokan voitto ja Modified Team Kitka-Met1 luokan kakkosija, huollossa oli vaan niin pirun hiljasta että alko jo tympäsee ja tuli sit kateltua vaa piirrettyjä Youtuubista ja selailtua palstoja, hirvee hinku alkaa syttyy tosissaa mönkkäri offikisoihin, kun olis vaa mönkkäri, tai toimiva sellanen, kisoja kun ens kaudel on autojen kans samaan aikaa ja lähimmät näil näkymin Jämsässä, pidetää peukut pystyssä sen suhteen ;) Ohessa kuva offireissusta, liity kyllä aiheeseen mitenkään mutta pakkohan se oli ottaa :)

:)



Tytti ja Celinekin tuli pestyä vihdoin viimein talvilevolle, varsinkin Tytin oli jo korkea aika päästä sisälle lämpimään, sit ruvetaan vaan odottamaan sitä innon puuskaa pyyhkäiseväksi yli.



Näihin ajatuksiin ja kuviin päätämme tämän kertaisen päivityksen, pidetääs peukkuja että seuraavalla päivityksellä Polle käy ja kukkuu ja että siihen päivitykseen ei mene montaa kuukautta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti