perjantai 12. lokakuuta 2012

Talveen valmistautumista...

Nonnii, täällä taas, no eipä hirveen useasti nyt ole oltua linjoilla, mutta kiire kiire, ei sille mitään voi...

Talli touhuissa mennyt kun siivonnut ja siivonnut, järjestellyt, rakennellu paikkoja. Nyt olisi sermi valmis, tauluja ynnä muuta hässäkkää kehitelly siihen, hieman lisävalaistusta samalla värkänny baarimeininkiin :D mutta kuvat jälleen puhukoon puolestaan paremmin.

Sermi valmiina baareiluun.

Taulut luonnollisesti VW maailmasta.
Tarkkasilmäiset varmasti huomaa jotain outoa.

No näitähän ei normisti baarista löydy mutta onpahan jotai koristetta :)

Sittenpä kun tältä rojektilta on kerennyt, on tullut tyhjättyä romuvaraston virkaa toimittanut Kultanen Kuppeli, mistä sitä rojua kertyykin, iso jätesäkillinen löyty kaikkee shaissee sisältä plus jotain kaikkee mitä ei oo ees muistanu et omistaa :D
No nyt se olis tyhjä kumminkin ja roudattu talviteloille eri talliin seisoon tilaa viemästä ja odottamaan parempia rakentelu aikoja, halvalla kun sitä ei sitten tehdä niin rahan keruu ei olis huono juttu muutaman vuoden ajan, parempi siihen hakata kuin esim. Nokia osakkeisiin ;) Ohessa muutamat kuvatukset siirrosta.

Kultanen tyhjennettynä ja nurkasta pois siirrettynä ulos pääsyä odottamassa.

Olipa nuo Possun vanteet pakko ottaa pois alta jos joku sattuu rysäyttää säilytyspaikkaan, ja tuoltahan ne baarinlisämittaritkin on peräisin.

Neljää vuotee nähny ulkoilmaa, saa välillä happee, vähän tietty erilailla kuin mitä normaalisti tottunu antaan ;)

Siellähän se majailee uudessa "kodissaan" kuin mikäkin latolöytö :D

Että tällästä, kämpässä saanu hiukka valopisteitä siirrettyä olkkaris ja makkaris, joita muru ees huomannu :D , muutaku et valoo tullu lisää kun pisti ehjiä polttimoita kun yli puolet oli palanu... Jaa, tulihan talliin tilattua uusi ilmalämpöpumppu lämmittään, parin viikon sisään pitäs Mitsubishin ruveta pumppaa lämmintä ilmaa nurkkiin, mutta jospa näillä pärjättäs taas tovi etiäpäin, että ei muutaku palataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti